Schaats-, skeeler- en inline-skatekleding

Bij SPORTSWEARHOUSE weten we hoe belangrijk het is om goed passende schaatskleding te dragen. Ook voor skeeleren en inline-skaten hebben wij een ruim assortiment.

Direct een offerte aanvragen

Gegarandeerd het mooiste design en de perfecte fit!

Direct naar 3D configurator

Ontdek de mogelijkheden om te creëren

Je staat op het punt om het echte potentieel van op-maat-gemaakte schaats-, skeeler-, inline-skatingkleding te ontdekken.
Kies uit de vele mogelijke virtuele ontwerpopties en creëer een tenue met je eigen persoonlijke touch.
Wil je geheel je eigen unieke ontwerp creëeren of alleen wat kleine aanpassingen maken?

Wat je ook in gedachten hebt, wij maken het mogelijk.
Ontdek onze krachtige 3D-configurator die speciaal ontwikkeld is om aan al je wensen te kunnen voldoen.

Creëer je schaatspak

Schaatskleding kopen?

Een schaatspak is een aerodynamisch stuk sportkleding dat bij het schaatsen wordt gedragen. Een schaatspak sluit zich om de romp, de armen (tot de polsen of tot en met de knokkels van de hand) en de benen (tot de enkels). Het schaatspak zoals dat thans gedragen wordt, deed zijn intrede in de professionele schaatssport rond de jaren ’70 van de vorige eeuw. In die tijd reed het voltallige deelnemersveld in schaatswedstrijden nog rond in winterkleding, al dan niet getooid met een ijsmuts. Franz Krienbühl introduceerde in 1974 het strakke aerodynamische schaatspak. Hij werd aanvankelijk uitgelachen, totdat men ontdekte dat het dragen van een aangepast schaatspak de snelheid wel degelijk deed te verhogen. De rest van het deelnemersveld volgde al snel. Nadat aerodynamica als een steeds belangrijkere factor in de schaatssport werd beschouwd, is er veel tijd en geld ingestoken om de pakken sneller en comfortabeler te maken.

Wij zorgen dat het past, jij maakt het je eigen!

Belangrijk bij schaatsen, skeeleren en inline-skaten is de pasvorm en de bewegingsvrijheid van de kleding. Tijdens het sporten moet je ongeremd je lichaam kunnen bewegen voor de beste prestaties en comfort. Om deze reden is schaatskleding gemaakt van zeer elastische stof welke een nauw aansluitende pasvorm verzekerd en je niet zal belemmeren in het bewegen. Door toevoeging van Lycra® stoffen geeft deze zelfs veel ondersteuning aan de spieren, waardoor je minder snel vermoeid zult raken. De nauw aansluitende pasvorm zorgt natuurlijk ook voor een betere aerodynamica. Wel zo handig voor een snelle tijd. Bij SPORTSWEARHOUSE hebben we het assortiment schaatskleding zo samengesteld dat je kledingstuk er altijd tussen zit! Met onze Op-maat-maak-service wordt elk kledingstuk een perfect fit!

Maar wat als je eigen unieke maat er dan toch net niet tussen zit?

Ontdek het echte verschil tussen op maat gemaakte kleding en standaardmaten.
Onze uitgebreide Op-maat-maak-service zorgt ervoor dat je niet bang hoeft te zijn om te bestellen. Wij geven niet op voordat je tevreden bent!

Maattabel en meetinstructies

OP ZOEK NAAR SPORTKLEDING OP MAAT?

Op zoek naar sportkleding voor jezelf, vriendengroepen, verenigingen, bedrijven of sportevenementen?
Neem vrijblijvend contact op.
We nemen graag de mogelijkheden met je door!

MOGELIJKHEDEN
Levering is per stuk al mogelijk.
Staffelprijzen zijn er in hoeveelheden van 1-4, 5, 10, 20, 50, 100 en 250 stuks of meer.
Verschillende kwaliteiten en opties mogelijk.
Binnen elk budget de juiste prijs-/kwaliteitverhouding.
Zo ben je altijd verzekerd van een op-maat-product wat voor jou het verschil maakt!

Offerte aanvragen