Maten opnemen

Bij SPORTSWEARHOUSE weten we hoe belangrijk het is om goed passende sportkleding te dragen. Iedereen heeft zo zijn eigen wensen, maar belangrijker nog; ook unieke maten.

Contact opnemen

Je maten opmeten:

1. Gebruik een meetlint i.c.m. onze maattabel.
2. Gebruik de Sizer app i.c.m. onze maattabel.

Voordeel van deze Sizer app is dat je maten digitaal ingemeten worden.
Deze app is zeer vriendelijk en makkelijk in gebruik.
Binnen enkele tellen heb je je eigen maten inzichtelijk

3. Pas-sessie in onze showroom of op klantlocatie.*
*Klantlocatie mogelijk bij groepen

4. Op-maat-maak-service bij pas-sessie.

Zorg dat het past.

Jij bent uniek, dus waarom zou je sportkleding dat dan niet zijn?
Op maat gemaakte sportkleding van SPORTSWEARHOUSE is niet zomaar sportkleding; het is speciaal voor jou op maat gemaakt.

Wij maken sportkleding op maat. Je persoonlijke maten zijn altijd het uitgangspunt voor het creëren van je eigen ideale pasvorm. Vergroot het plezier in je hobby en stop met genoegen te nemen in pasvormen die anderen voor jou bedacht hebben.

Jij bepaalt het vanaf nu helemaal zelf!
Wil je 3, 6, 9 cm korter? Of langer? Het maakt ons niet uit!
Wat ons wel uitmaakt, is dat jij je prettig voelt in je sportkleding.

Op-maat-maak-service

Onze Op-maat-maak-service komt voort uit het idee dat elke persoon op deze wereld in dezelfde  standaardmaten zou moeten passen een idee is dat wij bestrijden. Ervaar ongeëvenaarde pasvorm en gevoel in de sportkleding van onze custom-sportswear-merken dat speciaal voor je gemaakt is en waarbij je eigen unieke maten centraal staan. Wij passen de standaardmaten aan naar je eigen persoonlijke behoefte. Dit kan zijn langere mouwen, bredere kraag, kortere body, of iets anders; jij geeft zelf aan wat je prettig vindt!

Voor deze Op-maat-maak-service worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Ben je nieuwe custom sportwearklant? Ervaar onze pasvormgarantie.

Pasvormgarantie

LET OP:
Deze maattabel is alleen te gebruiken i.c.m. ons assortiment
ProSalton custom sportswear en GIENNECCHI custom

De maattabel is bedoeld als hulpmiddel om de juiste maat te bepalen. Gebruik deze dan ook als richtlijn, waarbij de definitieve vaststelling van je maat onder je eigen verantwoordelijkheid valt. De passing van de ProSalton kleding is Noord-Europees. Dit houdt veelal in dat je normale confectiemaat ook de maat van deze sportkleding is. Wanneer je fan bent van een slim fit-tenue bestel dan wellicht zelfs een maatje kleiner.

Daarentegen is de passing van GIENNECCHI ietsje kleiner, typisch Italiaans. Neem hier dus over het algemeen een maatje groter dan je normale confectiemaat.

Niettemin meten = weten, dus gebruik daarvoor de geadviseerde tools in combinatie met de maattabel van betreffende merk.

TIP: Gebruik de Sizer app i.c.m. met onze maattabel.
Voordeel van deze Sizer app is dat je maten digitaal ingemeten worden. Deze app is zeer vriendelijk en makkelijk in gebruik.
Binnen enkele tellen heb je je eigen maten inzichtelijk.

Meten dames, heren en kids
ProSalton maattabel

Maattabellen GIENNECCHI

GIENNECCHI is 100% made in Italy. Dit houdt in dat je hier ook te maken hebt met kleding die iets kleiner valt. Neem in dit geval over het algemeen een maatje groter dan je normale confectiemaat of meet jezelf op en vergelijk met onderstaande maattabellen.

Maattabel man
Maattabel man comfort fit
Maattabel vrouw
Maattabel kids
Maattabel (hand)schoenen

Bezoek onze showroom

Showroom